Portfolio

PSV en Kiwa Label Veilig Sportklimaat

Onlangs heeft PSV Academy als eerste Nederlandse voetbalopleiding het Label Veilig Sportklimaat weten te certificeren. Dit certificaat is een langgekoesterde wens van Toon Gerbrands (Algemeen Directeur PSV), die aan de wieg stond van de ontwikkeling van het label, en werd mede mogelijk gemaakt door Kiwa. Het Label Veilig Sportklimaat is een krachtig instrument dat sportverenigingen ondersteunt bij het voorkomen van grensoverschrijdend gedrag binnen de club. Bij Media126 zijn we trots om deel uit te maken van de beweging om sportomgevingen veiliger te maken voor iedereen.

Kiwa en Alliander: het Waterstofhuis

Kiwa en netwerkbedrijf Alliander slaan de handen ineen en bouwen in Apeldoorn aan het Waterstofhuis. Dankzij het gebruik van het bestaande gasnet kan waterstof worden ingezet als één van de mogelijkheden om aardgas te vervangen. Het Waterstofhuis zal fungeren als opleidingslocatie voor monteurs en als showcase voor toekomstige bewoners van waterstofwoningen, gemeenten, leveranciers en andere geïnteresseerden. Hier krijgen zij inzicht in wat er komt kijken bij het toepassen van waterstof in de gebouwde omgeving. Bij Media126 vinden we het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de energietransitie en we zijn trots om betrokken te zijn bij dit innovatieve project.

opdrachtgevers

Tessa Boomkamp - Täkskes in de weend

Bij de Kroezeboom, gelegen in het prachtige Twente, hebben we onlangs een adembenemende clip geschoten voor Tessa Boomkamp in opdracht van Crematorium Twente. Deze locatie, met zijn indrukwekkende eeuwenoude eik en omliggende natuur, leent zich perfect voor het vastleggen van mooie beelden die de ziel raken. Wij zijn er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan de creatie van deze emotioneel waardevolle video, en we zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan het vastleggen van de schoonheid van Twente.

Elementi di Cucina IK9024 het eerste downdraft inductie fornuis

Media126 presenteert het allereerste downdraft inductie fornuis met een luxe 72-liter oven / magnetron. Dit fornuis is voorzien van 4 krachtige industriezones en biedt de mogelijkheid om eenvoudig een plasmafilterset te plaatsen. Hierdoor wordt niet alleen energie bespaard, maar ook de lucht binnenshuis verbeterd.
Dit alles is niet alleen mooi, maar ook functioneel. De interne afzuiging met filter zorgt ervoor dat er geen warmte naar buiten wordt geblazen. Daardoor is het fornuis een uitstekende keuze voor degenen die geïnteresseerd zijn in het verbeteren van hun keuken en het verminderen van hun impact op het milieu.

KIWA Virtual Labs

Kiwa NV is een Nederlands bedrijf voor testen, inspecteren en certificeren (TIC). Voor Kiwa hebben we inmiddels 16 laboratoria in 360 graden gezet. Een handige manier om aan klanten te laten zien hoe processen werken of welke nieuwste technieken er gebruikt worden. We verzorgen regelmatig updates zodat de tours up to date blijven.

Van deze tours hebben we ook een (kortere) beursversie gemaakt, zodat Kiwa op beurzen gemakkelijk aan klanten of potentiële medewerkers een kijkje in de keuken kan geven. Ook leuk om mee te geven aan relaties middels een Google Cardboard.

We hebben met Kiwa onder meer op de carrière-beurs / RAI / Amsterdam en op de Infratech2023 gestaan.

Bekijk hier de virtual tours van Kiwa.