Portfolio

Ons portfolio

Een groot deel van onze projecten zijn vertrouwelijk en alleen voor intern gebruik bestemd, vanwege de privacy en het belang van onze klanten. Hoewel we begrijpen dat potentiële klanten graag voorbeelden van ons werk willen zien, respecteren we de vertrouwelijkheid van onze klanten en zullen we hun content niet openbaar maken zonder hun uitdrukkelijke toestemming. Wij verzekeren u echter dat we ons uiterste best zullen doen om u te voorzien van andere voorbeelden van ons werk, die representatief zijn voor de hoge kwaliteit en creativiteit die we leveren.

PSV en Kiwa Label Veilig Sportklimaat

Onlangs heeft PSV Academy als eerste Nederlandse voetbalopleiding het Label Veilig Sportklimaat weten te certificeren. Dit certificaat is een langgekoesterde wens van Toon Gerbrands (Algemeen Directeur PSV), die aan de wieg stond van de ontwikkeling van het label, en werd mede mogelijk gemaakt door Kiwa. Het Label Veilig Sportklimaat is een krachtig instrument dat sportverenigingen ondersteunt bij het voorkomen van grensoverschrijdend gedrag binnen de club. Bij Media126 zijn we trots om deel uit te maken van de beweging om sportomgevingen veiliger te maken voor iedereen.

Kiwa en Alliander: het Waterstofhuis

Kiwa en netwerkbedrijf Alliander slaan de handen ineen en bouwen in Apeldoorn aan het Waterstofhuis. Dankzij het gebruik van het bestaande gasnet kan waterstof worden ingezet als één van de mogelijkheden om aardgas te vervangen. Het Waterstofhuis zal fungeren als opleidingslocatie voor monteurs en als showcase voor toekomstige bewoners van waterstofwoningen, gemeenten, leveranciers en andere geïnteresseerden. Hier krijgen zij inzicht in wat er komt kijken bij het toepassen van waterstof in de gebouwde omgeving. Bij Media126 vinden we het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de energietransitie en we zijn trots om betrokken te zijn bij dit innovatieve project.

opdrachtgevers

Tessa Boomkamp - Täkskes in de weend

Bij de Kroezeboom, gelegen in het prachtige Twente, hebben we onlangs een adembenemende clip geschoten voor Tessa Boomkamp in opdracht van Crematorium Twente. Deze locatie, met zijn indrukwekkende eeuwenoude eik en omliggende natuur, leent zich perfect voor het vastleggen van mooie beelden die de ziel raken. Wij zijn er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan de creatie van deze emotioneel waardevolle video, en we zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan het vastleggen van de schoonheid van Twente.

Elementi di Cucina IK9024 het eerste downdraft inductie fornuis

Media126 presenteert het allereerste downdraft inductie fornuis met een luxe 72-liter oven / magnetron. Dit fornuis is voorzien van 4 krachtige industriezones en biedt de mogelijkheid om eenvoudig een plasmafilterset te plaatsen. Hierdoor wordt niet alleen energie bespaard, maar ook de lucht binnenshuis verbeterd.
Dit alles is niet alleen mooi, maar ook functioneel. De interne afzuiging met filter zorgt ervoor dat er geen warmte naar buiten wordt geblazen. Daardoor is het fornuis een uitstekende keuze voor degenen die geïnteresseerd zijn in het verbeteren van hun keuken en het verminderen van hun impact op het milieu.

360 graden tours

Florentijn Hofman is een Nederlandse kunstenaar die wereldwijd bekend staat om zijn opvallende en vaak speelse kunstwerken. Geboren in 1977 in Delfzijl, studeerde hij aan de kunstacademie in Kampen en Rotterdam. Hofman begon zijn carrière als schilder, maar later evolueerde zijn werk naar grootschalige sculpturen en installaties.

Een van zijn meest opvallende werken is de “Rubber Duck”, een gigantische gele badeend die in 2007 voor het eerst werd tentoongesteld in Frankrijk en daarna de hele wereld over ging. Het werd een wereldwijd fenomeen en Hofman is sindsdien bekend om zijn grootschalige sculpturen die vaak humor en speelsheid uitstralen.
In 2020 creëerde Hofman de “Stadscocon”, een opblaasbare installatie die hij tussen de zuilen van de Sint Janskerk in Schiedam installeerde. Het werk nodigt bezoekers uit om naar binnen te gaan en te genieten van de comfortabele en rustgevende omgeving. Het werk was een groot succes en trok veel bezoekers naar de kerk.

Om de installatie toegankelijk te maken voor een breder publiek, heeft Media126 een virtuele tour van de Stadscocon gemaakt. Hierdoor kan iedereen, ongeacht de locatie, deze prachtige creatie van Hofman ervaren.