FAQ

Vaak gestelde vragen

We maken verschillende soorten video’s, zoals newsflashes, educatievideos,  vacaturevideo’s, en 360 graden tours.

Ja, we kunnen video’s maken die geschikt zijn voor verschillende social media platforms zoals LinkedIn, Facebook, Instagram en YouTube.

We hebben al eerder gewerkt met bedrijven als Kiwa, Unicef, PSV, TNO, Alliander en elearningtraining.nl.

Onze kernwaarden zijn snelheid, betrouwbaarheid, communicatie, meedenken met de klant en creativiteit.

Ja, we hebben een team van ervaren scriptwriters die kunnen helpen bij het schrijven van het script voor de video.

Ja, we hebben een uitgebreide bibliotheek met muziek en ervaren voice-over artiesten die kunnen worden ingezet voor de video.

Ja, we kunnen video’s maken in verschillende talen, afhankelijk van de behoeften van de klant.

Dit hangt af van de complexiteit van de video en de beschikbaarheid van de klant om feedback te geven. We streven er altijd naar om de video zo snel mogelijk te leveren zonder concessies te doen aan de kwaliteit. In zijn algemeenheid leveren wij in 5 werkdagen een eerste versie op. Bij elk project zijn twee feedback rondes vrij van kosten.

Onze tarieven zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van de video en de benodigde apparatuur. Neem contact met ons op voor een offerte op maat. U heeft al een video vanaf 1450 ex BTW.

Ja, we kunnen video’s maken voor verschillende doeleinden, waaronder interne communicatie.

Ja, we hebben een team van ervaren animators die animaties kunnen toevoegen aan de video.

Het proces begint met een briefing van de klant, waarna we een script schrijven en een planning maken voor de opnames. Na de opnames monteren we de video en voegen we muziek en voice-overs toe. De klant kan feedback geven op de eerste versie van de video, waarna we deze aanpassen. Na een eventuele volgende feedbackronde wordt de definitieve versie opgeleverd.

Onze aanpak voor het maken van een video begint altijd met een goed gesprek met de klant om hun doelstellingen en wensen duidelijk te krijgen. Vervolgens maken we een concept, script en storyboard om de visie van de klant om te zetten in een concreet plan. We verzamelen alle benodigde apparatuur en maken opnames op locatie of in onze eigen studio. Na de opnames gaan we over tot de montage en voegen we eventueel muziek en animaties toe. Tot slot leveren we de video af en zorgen we voor eventuele aanpassingen en feedback van de klant.

Ja, wij kunnen ook 360 graden tours maken. Met deze tours kunnen we een bedrijf of locatie in 360 graden vastleggen en hiermee een virtuele tour creëren. Hiermee krijgen potentiële klanten een goed beeld van de locatie en kunnen ze zelf rondkijken alsof ze er daadwerkelijk zijn.

Virtual reality (VR) biedt veel mogelijkheden in video’s, bijvoorbeeld voor het creëren van interactieve en meeslepende ervaringen. Zo kunnen we met VR een virtuele omgeving creëren waarin de kijker kan rondkijken en interacteren met de omgeving. Denk hierbij aan productpresentaties, trainingsvideo’s, educatievideo’s of zelfs virtuele beursstands. Daarnaast kunnen we met VR ook trainingen en simulaties creëren voor bijvoorbeeld veiligheidsinstructies of het oefenen van bepaalde handelingen.

Ja, wij werken alleen voor bedrijven.