Newsflashes

Welkom bij Media126!

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van impactvolle en boeiende video’s, en we zijn er trots op dat we een verscheidenheid aan bedrijven hebben geholpen hun doelen te bereiken.
Een van onze diensten is het maken van een newsflash: een interne nieuwsuitzending die speciaal is ontworpen om uw medewerkers meer betrokken te houden bij uw bedrijf. Of het nu gaat om het delen van belangrijke updates, het vieren van successen of het communiceren van veranderingen, onze newsflash video’s zijn de perfecte manier om uw boodschap over te brengen.

Onze newsflash video’s zijn niet alleen effectief, maar ook zeer populair binnen bedrijven. We werken met een team van ervaren cameramensen en editors om ervoor te zorgen dat uw video er fantastisch uitziet en klinkt. En omdat we begrijpen dat elk bedrijf uniek is, bieden we maatwerkopties om ervoor te zorgen dat uw newsflash perfect past bij uw behoeften en doelstellingen.

Als u op zoek bent naar een manier om de interne communicatie in uw bedrijf te verbeteren en uw medewerkers meer betrokken te maken, dan is onze newsflash service de ideale oplossing. Of u nu een bedrijf  bent met meer dan 1000 medewerkers, of een kleinere onderneming die behoefte heeft aan een effectieve interne communicatiestrategie, wij hebben de ervaring en expertise om u te helpen slagen.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze newsflash dienst en hoe we u kunnen helpen uw bedrijfsdoelen te bereiken. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken!